Loading...
Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

U heeft ons gevonden!

Net als vele anderen heeft ook u onze website gevonden via Google. Wilt u dat uw website of uw toekomstige website net zo goed gevonden wordt? Lees dan verder en maak van uw website ook een groot succes.
Website design & ontwikkeling

Dertien in een dozijn?

Het zal u verbazen hoeveel bedrijven er zijn die het beheer van websites niet goed uitvoeren. Dit is zelfs het geval bij grote bedrijven. Men onderscheidt zich vaak niet eens van andere websites in dezelfde branche. "Welkom op onze website", "Jarenlange ervaring" en "Ons professionele team staat voor u klaar" zijn zinnen die erg vaak voorkomen. Het is belangrijk om persoonlijker en uniek te zijn. Dit kan en zou in de meeste gevallen beter moeten!

Een hoger niveau

Samen met u ontwikkelen wij een unieke website van een hoger niveau dan "Welkom op onze website". Welldotcom doet dit met oog voor detail en creativiteit met als doel een website die zich onderscheidt van de rest. Zorgvuldig geschreven teksten en gekozen afbeeldingen maken het verschil. Als webdesigners doen wij meer dan alleen een website bouwen. Wij maken van uw bezoekers kopers en van een interesse een verkoop.

Meer omzet en succes

Welldotcom streeft ernaar dat elke website die wij bouwen een succes wordt. De websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, ontworpen vanuit het oogpunt van de bezoeker, onderscheidend en uniek. Of dit nu een simpele informatieve website of uitgebreide corporate website betreft.

Zoekmachine vriendelijk

Het zou een drastische vergissing zijn om bij het ontwikkelen van een website geen rekening te houden met zoekmachines. Waarom zou u een website nodig hebben die online niet goed te vinden is? Welldotcom bouwt websites altijd met zoekmachines in het achterhoofd.

Tijdelijke aanbieding

Welldotcom is momenteel bezig met een uniek, maar tijdelijk experiment. Het betreft namelijk een tijdelijke aanbieding op een standaard complete website. Na uitvoerig overleg hebben wij besloten te starten met dit experiment. We gaan het gewoon doen!


De eerste 75 bezoekers die zich via deze pagina aanmelden, ontvangen een korting van meer dan 50% op een standaard complete website.


Dit is een tijdelijke aanbieding waarbij u voor een standaard website dus maar € 399,- betaalt in plaats van € 899,-. Nadat het aantal van 75 aanmeldingen is gehaald zal het aanmeldformulier voor deze actie absoluut verdwijnen en kunt u zich niet meer aanmelden voor deze belachelijke lage prijs.

Welldotcom wil van iedere website een succes maken en het laatste dat wij willen is een prijsknaller in webdesign zijn. Want wij zijn van mening dat iedere website perfect moet zijn of het nu een standaard website of een uitgebreide website betreft. Vandaar dat dit een unieke, tijdelijke en eenmalige actie is.

Uiteraard ontwikkelen wij deze website zoals wij iedere website ontwikkelen. Welldotcom doet meer dan alleen websites bouwen. Onze websites maken van uw bezoekers kopers en van een interesse een verkoop. Dat is wat wij met uw website willen bereiken!

* Onder een standaard website verstaan wij een normale website met uniek webdesign met een beperkt aantal pagina's. Uiteraard is een website als deze zoekmachine vriendelijk en voorzien van contactformulier. Tegen een meerprijs is de website uit te breiden met functionaliteiten als bijvoorbeeld een webshop. Neem voor de voorwaarden van deze actie contact met ons op.

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.

  • 2018 Welldotcom
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.