Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

U heeft ons gevonden!

Net als vele anderen heeft ook u onze website gevonden via Google. Wilt u dat uw website of uw toekomstige website net zo goed gevonden wordt? Lees dan verder, ontdek onze tijdelijke aanbieding en maak van uw website ook een groot succes.

Website design & ontwikkeling

Dertien in een dozijn?

Het zal u verbazen hoeveel bedrijven er zijn die het beheer van hun website niet goed uitvoeren en hierdoor duizenden euro's laten liggen. Zelfs bij grote bedrijven gebeurt dit. Een belangrijke reden is dat men zich vaak niet onderscheidt van andere websites in dezelfde branche. Men praat elkaar vaak na en gebuikt dezelfde standaard teksten die iedereen gebruikt :  "Welkom op onze website", "Jarenlange ervaring" en niet te vergeten: "Ons professionele team staat voor u klaar" Dit zijn zinnen die erg vaak voorkomen.

Het is belangrijk om persoonlijker en uniek te zijn. Dit kan en zou in de meeste gevallen beter moeten! Wij kunnen u daarbij helpen

Een hoger niveau website

Samen met u ontwikkelen wij een unieke website van een hoger niveau dan "Welkom op onze website". Welldotcom doet dit met oog voor detail en creativiteit met als doel een website die zich onderscheidt van de rest. Zorgvuldig geschreven teksten en gekozen afbeeldingen maken het verschil. Als webdesigners doen wij meer dan alleen een website bouwen. Wij maken van uw bezoekers kopers en van een interesse een verkoop.

Meer omzet en succes

Welldotcom streeft ernaar om van elke website die wij bouwen een succes te maken. Dit doen wij onder andere door gebruiksvriendelijke website te maken die zijn ontworpen vanuit het oogpunt van de bezoeker, uiteraard zorgen we ervoor dat de websites onderscheidend en uniek zijn.

Of dit nu een simpele informatieve website of uitgebreide corporate website betreft.

Zoekmachine vriendelijke website - SEO

Het zou een drastische vergissing zijn om bij het ontwikkelen van een website geen rekening te houden met zoekmachines. Waarom zou u een website nodig hebben die online niet goed te vinden is? Welldotcom bouwt websites altijd met zoekmachines in het achterhoofd.

Tijdelijke aanbieding

Welldotcom is momenteel bezig met een uniek, maar tijdelijk experiment. Het betreft namelijk een tijdelijke aanbieding op een standaard complete website. Na uitvoerig overleg hebben wij besloten te starten met dit experiment. We gaan het gewoon doen!


De eerste 75 bezoekers die zich via deze pagina aanmelden, ontvangen een korting van meer dan 50% op een standaard complete website.


Dit is een tijdelijke aanbieding waarbij u voor een standaard website dus maar € 399,- betaalt in plaats van € 899,-. Nadat het aantal van 75 aanmeldingen is gehaald zal het aanmeldformulier voor deze actie absoluut verdwijnen en kunt u zich niet meer aanmelden voor deze belachelijke lage prijs.

Welldotcom wil van iedere website een succes maken en het laatste dat wij willen is een prijsknaller in webdesign zijn. Want wij zijn van mening dat iedere website perfect moet zijn of het nu een standaard website of een uitgebreide website betreft. Vandaar dat dit een unieke, tijdelijke en eenmalige actie is.

Uiteraard ontwikkelen wij deze website zoals wij iedere website ontwikkelen. Welldotcom doet meer dan alleen websites bouwen. Onze websites maken van uw bezoekers kopers en van een interesse een verkoop. Dat is wat wij met uw website willen bereiken!

* Onder een standaard website verstaan wij een normale website met uniek webdesign met een beperkt aantal pagina's. Uiteraard is een website als deze zoekmachine vriendelijk en voorzien van contactformulier. Tegen een meerprijs is de website uit te breiden met functionaliteiten als bijvoorbeeld een webshop. Neem voor de voorwaarden van deze actie contact met ons op.

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.

  • ©2019 Welldotcom
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.