• Over Welldotcom

    Over Welldotcom

    Door samen te werken en een goed team van ervaren Joomla! experts,
    kun je met al je Joomla! projecten bij Welldotcom terecht.

Over ons

Welldotcom is een klein, maar toegewijd en enthousiast team van Joomla! specialisten gevestigd in het pittoreske Nooitgedacht, nabij Assen in het mooie Drenthe. Wij maken gebruiksvriendelijke, intuïtieve en unieke websites op basis van de behoefte onze klanten en doelgroepen. Wij volgen altijd de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet en webdesign. Door deze kennis zijn wij in staat om kwaliteit en service te garanderen voor onze klanten.

In 1993 is Welldotcom gestart als reclamebureau onder de naam E&S Publishing, vooral gespecialiseerd in ontwerp en DTP. Na verloop van tijd zijn wij ons ook gaan bezig houden met webdesign en andere internet gerelateerde diensten. In 2001 heeft Welldotcom haar huidige naam gekregen en zijn wij ons steeds meer op internet gaan richten. Sinds het ontstaan van Joomla! is Welldotcom zich hier in gaan specialiseren en biedt nu Joomla! ontwerp, ontwikkeling, onderhoud, ondersteuning, hosting en training aan.

Bekijk ons portfolio

Team van specialisten

Welldotcom bestaat uit een hecht team Joomla! specialisten met jarenlange ervaring. We kunnen op elkaar bouwen, vullen elkaar aan en vangen elkaar op!

Arjan Menger

Arjan Menger

Eigenaar & frontend developer
Jheroen Briels

Jheroen Briels

Support & frontend developer
John Connolly

John Connolly

Ontwikkelaar & Virtuemart specialist

Samen sta je sterk

Naast onze vaste teamleden werken we regelmatig samen met andere professionals op Joomla! gebied en bijvoorbeeld voor zoekmachine optimalisatie, teksten schrijven en fotografie. Ieder zijn ding. En dat van ons is Joomla! Door samen te werken met specialisten in eigen vakgebieden, kan Welldotcom hoge kwaliteit bieden voor zowel kleine als grote projecten.

Waarom kiezen voor Welldotcom?

Alles onder één dak

Welldotcom is een full service internetbureau. Je kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, ontwikkeling, ondersteuning, onderhoud, training en hosting van Joomla! websites. Één aanspreekpunt en alles onder één dak.

Betrouwbaar

Al meer dan 20 jaar is Welldotcom een betrouwpare partner voor zowel Nederlandse als internationale bedrijven, overheden en particulieren. Welldotcom werkt waar nodig met gelicenseerde producten en actuele software.

Ervaren

Welldotcom heeft ruime ervaring op het gebied van voor Joomla! met zeer grote complexe en ook kleine simpele projecten. Sinds dag één is Welldotcom betrokken bij en met Joomla! en haar community waar wij onze kennis graag delen.

Voor ieder budget

Bij Welldotcom worden tijd en budget altijd realistisch benaderd. Wij maken vooraf gestelde prijsafspraken zodat er geen financiële verrassingen ontstaan. Welldotcom werkt met bestaande oplossingen of zorgt voor maatwerk. Het budget heb je zelf in de hand.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Stuur een e-mail
info@welldotcom.nl
Adres:
Boslaan 35
9449 PS Nooitgedacht

T: +31(0)592-373610T: +31(0)592-373610

E: info@welldotcom.nl

KVK: 65462408
BTW: NL194136346B01