Joomla 3.6.4 vrijgegeven

Joomla! 3.6.4 is nu beschikbaar. Dit is een veiligheidsrelease voor de 3.x serie van Joomla! welke twee kritieke veiligheidslekken oplost en een bug fix voor two-factor authentication. We raden dringend aan je websites direct bij te werken.

Deze release bevat alleen de veiligheidsaanpassingen; er zijn geen andere aanpassingen gedaan vergeleken met de Joomla 3.6.3 release.

Lees meer

Joomla 3.6.3 vrijgegeven

Joomla! 3.6.3 is nu beschikbaar. Dit is een bug-fix release voor de 3.x serie van Joomla. Deze release lost de terugwaardse compatibliteitsbreak op die in Joomla! 3.6.1 is gemaakt voor de artikelvolgorde. Verder bevat het een groot aantal kleine verbeteringen en bug fixes.

Lees meer

IJsselgroep symposium website "Go your own way" online

Welldotcom heeft in nauwe samenwerking met Groene Tomaat Marketing uit Apeldoorn de nieuwe website gerealiseerd voor het het IJsselgroep symposium "Go your own way", dat gaat over eigenaarschap en talentontwikkeling in de 21ste eeuw.

Lees meer

Nieuwe website Buurt & Zo gelanceerd

Enkele dagen geleden is de nieuwe Joomla! website van Buurt & Zo online gegaan. Welldotcom heeft voor het culturele centrum in Pijnacker de technische realisatie van de website verzorgd en daarnaast voorzien van een volledig responsive template. Welldotcom draagt ook zorg voor het onderhoud, ondersteuning en hosting van deze website.

Lees meer

D&G Techniek online met nieuwe Joomla! website

Een aantal dagen geleden is de website van D&G Techniek uit Schoonebeek online gegaan. D&G Techniek verkoopt, verhuurt en onderhoudt tuin- en parkmachines. Welldotcom heeft de nieuwe website gebouwd met behulp van Joomla! en voorzien van een volledig responsive template, zodat de site op alle schermen goed wordt weergegeven.

Lees meer

Joomla! 3.6.2 vrijgegeven

Joomla! 3.6.2 is nu beschikbaar. Dit is een bug-fix release voor de 3.x serie van Joomla. Deze release lost enkele bugs in e-mail cloaking en sessies op uit Joomla! 3.6.1.

Lees meer

Joomla! 3.6.1 vrijgegeven

Joomla! 3.6.1 is nu beschikbaar. Dit is een veiligheidsrelease voor de 3.x series van Joomla. Deze release lost diverse laag-niveau veiligheidsproblemen op. We moedigen u sterk aan uw site te updaten.

Lees meer

Joomla! 3.6.0 vrijgegeven

Het Joomla! project en het Production Leadership Team zijn er trots op de release van Joomla! 3.6 aan te kondigen, de nieuwste in de 3.x serie. Deze nieuwe release biedt meer dan 400 verbeteringen aan het populaire CMS, inclusief veel functies die het beheer van Joomla! websites makkelijker maken met meer functies en veel UI (gebruikers ervaring) verbeteringen.

Lees meer

Nieuwe responsive Joomla! website voor Alteveer en Kerkenveld

Welldotcom heeft voor tweelingdorp Alteveer en Kerkenveld uit gemeente De Wolden haar bestaande in E107 gebouwde website gemigreerd naar Joomla! 3.5.x. Naast de complexe migratie van structuur en inhoud heeft Welldotcom de website voorzien van een nieuwe volledig responsive template.

Lees meer

Responsive Joomla! website voor Jager Solutions

Welldotcom heeft in opdracht van Jager Solutions uit Schoonebeek een nieuwe website ontwikkeld. Uiteraard is de website gebouwd op basis van ons favoriete content manamgenet systeem Joomla! Welldotcom verzorgde de implementatie van Joomla! en extensies, content management en natuurlijk de realisatie van een volledig responsive Joomla! template.

Lees meer

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Stuur een e-mail
info@welldotcom.nl
Adres:
Boslaan 35
9449 PS Nooitgedacht

T: +31(0)592-373610T: +31(0)592-373610

E: info@welldotcom.nl

KVK: 65462408
BTW: NL194136346B01