• Joomla! Blog

    Joomla! Blog

    Welldotcom blogt over alle ins en outs op Joomla! gebied
    en geeft handige tips en trucs om meer uit Joomla! te halen.

10 gratis responsive Joomla! templates

Bekijk de volgende verzameling gratis responsive Joomla! templates, waarmee je je website weer helemaal up-to-date voor de dag brengt. Alle gekozen templates zijn afkomstig van betrouwbare leveranciers. Kwaliteit is dus gegarandeerd.

#1. Atlantica

#1. Atlantica

Atlantica is een template van TemplateMonster. Het is een strakke en zakelijk ogende template die veel leunt op het gebruik van mooie grote afbeeldingen. De template komt met leuke functies als parallax scrolling, geanimeerde achtergronden, mega menu en een slider over de volledige breedte.

Template downloaden

#2. Helix3

#2. Helix3

Helix3 is een template en tevens framework van JoomShaper. Een mooi uitgangspunt voor een strakke, moderne en zakelijke website. De template is voorzien van een aantal handige functionaliteiten zoals het kunnen gebruiken van Font Awesome, Google Fonts en Bootstrap.

Template downloaden

#3. Zmash

#3. Zmash

Zmash is een template van ThemeXpert. De responsive template is bedoeld voor blogs is overzichtelijk opgezet en is makkelijk te lezen. Er is een integratie met de Komento Joomla extensie die het mogelijk maakt makkelijk commentaar toe te voegen aan de blog. Er wordt gebruik gemaakt van het Expose framework en Bootstrap.

Template downloaden

#4. Air Conditioning

#4. Air Conditioning

Een responsive Joomla! template met ondersteuning voor de webshop extensie Virtuemart. In de demo opgezet voor airconditioning, maar uiteraard ook prima in te zetten voor andere producten. Er zitten leuke extra's in zoals een parallax effect en een geanimeerd portfolio.

Template downloaden

#5. Portfolio

#5. Portfolio

Portfolio is een responsive Joomla! template van Gavick. Deze template is geschikt voor fotografen en andere portfolio's. De template laadt door zijn opbouw snel en is makkelijk aan te passen naar eigen wens. Zo kun je eenvoudig kleuren, lettertypes, animaties en verschilllende layouts toepassen.

Template downloaden

#6. Warp 7 Master Theme

#6. Warp 7 Master Theme

Warp 7 is het favoriete framework van Welldotcom. Op dit framework bouwen wij vrijwel al onze templates. Deze simpele template biedt een goed uitgangspunt om gebruik te kunnen maken van de vele opties zoals module posities, customizer waarmee je snel stijlen kunt aanpassen en nog veel meer.

Template downloaden

#7. Simpli

#7. Simpli

Simpli is een template van JoomlArt gebaseerd op Bootstrap. De template kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor een simpele blog of meer complexe zakelijke websites. Er worden vier voor gemaakte varianten voor de homepage meegeleverd en er is rekening gehouden met integraties met EasySocial, EasyDiscuss en EasyBlog.

Template downloaden

#8. Ulmus

#8. Ulmus

Ulmus is een template van TemplateMonster. De template is onder andere geschikt voor interieur en meubel bedrijven. De layout is simpelen modern en heeft een verscheidenheid aan functionaliteiten en effecten. Denk hierbij aan Lazy load en een parallax effect.

Template downloaden

#9. Blueprint

#9. Blueprint

Blueprint is een simpele, maar stijlvolle responsive Joomla! template gemaakt door Minitek en is geschikt voor bijvoorbeeld persoonlijke blogs en zakelijke websites. De template is gebaseerd op het T3 framework en maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier zelf stijlen aan te passen.

Template downloaden

#10. Cloudbase 3

#10. Cloudbase 3

Cloudbase 3 is een template van CloudAccess die voor verschillende e-commerce websites kan worden ingezet. De template heeft een minimalistische layout, gebruiksvriendelijke interface en stelt je in staat om de template aan te passen naar eigen wens. Cloudbase 3 komt standaard met 14 voor ingestelde kleurschema's.

Template downloaden

Over de auteur

Arjan Menger

Arjan Menger

Ik ben Arjan Menger, eigenaar van Welldotcom en ik hou een blog bij over Joomla! nieuwtjes en handige tips en trucs.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast
Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Stuur een e-mail
info@welldotcom.nl
Adres:
Boslaan 35
9449 PS Nooitgedacht

T: +31(0)592-373610T: +31(0)592-373610

E: info@welldotcom.nl

KVK: 65462408
BTW: NL194136346B01