Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

Nieuws

Joomla 3.9.10 is nu beschikbaar

Joomla 3.9.10 is nu beschikbaar

Joomla 3.9.10 is nu beschikbaar. Dit is een bugs-fixes release voor de 3.x serie van Joomla met één bug-fix welke in 3.9.9.ontstond bij template-stijlen in meertalige websites.

Wat zit er in 3.9.10?

Joomla 3.9.10 repareert 1 bug die is ontstaan in Joomla 3.9.9 welke invloed heeft op de template-stijlen bij meertalige websites en tot gevolg heeft dat gegevens verloren gaan.

Lees deze JDocs FAQ pagina om meer over dit probleem te weten te komen en het te repareren.

BELANGRIJKE informatie voor gebruikers die al bijgewerkt hebben naar 3.9.9 en dit probleem ervaren
Door een slechte SQL update is de de template-stijl verwijzing naar inhoudstalen verloren gegaan. Helaas is dit een niet te herstellen fout.  
We verzoeken je óf:

  • De gegevens handmatig te herstellen door te upgraden naar Joomla 3.9.10 en dan handmatig iedere template-stijl te bewerken en het "Standaard" veld te gebruiken voor de gewenste taal.
  • Of de backup van 3.9.8 terug te zetten om de gegevens terug te zetten, voor naar Joomla 3.9.10 bij te werken.

We willen een moment nemen ons te verontschuldigen bij onze gebruikers. We realiseren ons dat het uitbrengen van releases met bugs altijd ernstig is. In dit geval zijn er werkelijk gegevens op sites verdwenen. Dit is duidelijk een rode lijn voor ons. We bekijken hoe we onze release- en teststrategie kunnen verbeteren en rapporteren terug naar onze gebruikers als deze voltooid is. We zullen aangeven hoe we het in de toekomst beter kunnen doen.

We kunnen nu al bevestigen dat de bug ontstaan is tijdens de ontwikkeling van 3.9.9 en helaas niet is ontdekt in de week tussen de 3.9.9 Release Candidate en de 3.9.9 stable release.

Wanneer u een servicecontract bij ons heeft, dan voeren wij deze update voor u uit!

Lees verder op JoomlaCommunity.nl

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.