Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

Website laten maken Woerden?

WIlt u weten hoe Woerden er van bovenaf uitziet? Dat kan! Beklim de Petrustoren en leer de geweldige geschiedenis van de toren die met meer dan 2 miljoen stenen gebouwd is. In de toren kunt u het prachtige carillon bewonderen en genieten van het schitterende vanaf de top over Woerden en het Groene hart.

Wat heeft dit met een website te maken? Veel ondernemers vergeten om eens een blik "van bovenaf" te nemen van hun website en vergeten dat de website er niet voor henzelf maar juist voor hun klanten is. Maar hoe zit dat met uw website? Hoe ziet uw website eruit? Of bent u aan een nieuwe website toe?

Hoe zit het met uw website?

Nadat een website online is gekomen kijken veel bedrijven er niet meer naar om, misschien zullen er af en toe wat nieuwe producten toegevoegd worden of artikelen maar dat is het meestal wel. DOM!  Want juist met uw website kunt u aan klanten duidelijk maken dat u hen begrijpt en snapt en dat u de oplossing voor hen heeft. Benieuwd hoe? Neem eens contact met ons op. Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat uw website of uw nieuwe website er echt toe doet.

Alleen hulp nodig bij het onderhoud van een website? Geen probleem, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. bel ons meteen.

Ook uw website laten bouwen door Welldotcom?

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.

  • ©2019 Welldotcom
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.