Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

Uw website laten maken in Pieterburen?

Pieterburen, de plaats die bijna iedereen wel kent van het  Zeehondencentrum. 
Maar Pieterburen is veel meer dan dat. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige natuur.

Is er op uw website ook meer te zien maar kunnen de bezoekers de weg niet vinden? Houdt u de aandacht van uw bezoekers goed vast? Is uw website up-to-date? Of loopt u tegen andere problemen aan met betrekking tot uw website? Wij kunnen u hierbij helpen. 

Wilt u een Website laten maken?

De allergrootste fout die gemaakt kan worden bij het ontwikkelen van een website is dat de communicatie tussen u als opdrachtgever en de websitebouwer niet optimaal is. Dit kan (en zal ook meestal) resulteren in een website die NIET uitstraalt waar u naar op zoek bent of nog erger, die niet uitstraalt waarnaar uw klanten op zoek zijn. Om die reden houden wij tijdens het bouwen van de website regelmatig contact met u zodat uw website uitstraalt wat u en uw klanten willen. Wij zorgen ervoor dat uw wensen en doelen worden vertaald tot een schitterende website. Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u een website laten onderhouden?

Als geen ander begrijpen wij dat het onderhouden van uw website behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen en dat u soms ondersteuning nodig heeft bij het onderhoud van uw website. Het uithanden geven kan u flink wat tijd schelen. Bovendien bent u er dan zeker van dat uw website wordt onderhouden volgens de laatste technieken (eventueel kunt u ook uw zoekmachine optimalisatie door ons laten regelen) Ons team van specialisten staat voor uw klaar via telefoon, e-mail en chat.

Ook uw website laten bouwen door Welldotcom?

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.

  • ©2019 Welldotcom
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.