Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

Uw website laten maken in Pieterburen?

Pieterburen, de plaats die vaak wordt geassocieerd met het Zeehondencentrum. 
Maar atuurlijk is er meer in Pieterburen. Denk bijvoorbeeld aan de mooie natuur. En wist u dat u in Pieterburen uitstekend kunt wadlopen?

Is er op uw website meer te zien? Houdt u de aandacht van uw bezoekers goed vast? En hebben uw bezoekers keuzes waarnaar ze kijken?

Wilt u een Website laten maken?

De allergrootste fout die gemaakt kan worden bij het ontwikkelen van een website is dat de communicatie tussen u als opdrachtgever en de websitebouwer niet optimaal is. Dit kan (en zal ook meestal) resulteren in een website die NIET uitstraalt waar u naar op zoek bent of nog erger, die niet uitstraalt waarnaar uw klanten op zoek zijn. Om die reden houden wij tijdens het bouwen van de website regelmatig contact met u zodat uw website uitstraalt wat u en uw klanten willen. Wij zorgen ervoor dat uw wensen en doelen worden vertaald tot een schitterende website. Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u een website laten onderhouden?

Als geen ander begrijpen wij dat het onderhouden van uw website behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen en dat u soms ondersteuning nodig heeft bij onderhoud van uw website. Het uithanden geven kan u flink wat tijd schelen. Bovendien bent u er dan zeker van dat uw website wordt onderhouden volgens de laatste technieken (eventueel kunt u ook uw zoekmachine optimalisatie door ons laten regelen) Ons team van specialisten staat voor uw klaar via telefoon, e-mail en chat.

Ook uw website laten bouwen door Welldotcom?

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.

  • ©2019 Welldotcom
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.