Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

Uw website laten maken in Appingedam?

U kent Appingedam vast en zeker wel van de hangende keuken. Enige tijd geleden waren de huizen namelijk niet zo groot, door het gebrek aan ruimte hebben zij boven het Damperdiep deze hangende keukens gebouwd. Dit was en is natuurlijk behoorlijk opvallend. Het trekt jaarlijks heel veel bekijks. Uitstekende marketing, want wist u dat het eigenlijk maar 3 keukens zijn. 

Hoe zit het met de marketing van uw website? Heeft uw website ene goed verhaal? Trekt uw website veel bekijks? Of wilt u dat uw website meer bezoekers trekt? Bezoekers die iets kopen of een dienst afnemen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Trekt uw website de aandacht?

Heeft uw website voldoende aandacht of komen uw bezoekers op uw website en klikken zij deze meteen weer dicht?

Wij bouwen voor u een website die de aandacht trekt en vasthoudt. Wij zorgen ervoor dat uw klanten exact vinden wat zij zoeken.
Samen met u kijken wij naar hoe uw bedrijf zich onderscheid van alle andere websites en concurenten. Wij zorgen ervoor dat uw website indruk maakt in plaats van maar napraten wat al uw collega's doen met teksten als Welkom bij etc. 

Samen met u kijken wij naar wat voor website het beste past bij uw bedrijf en uw visie. Wij kijken niet alleen naar de look-and-feel van de website maar kijken ook of uw website voorzien is van zoekmachine vriendelijke teksten. Wij maken van uw bezoekers klanten. 

Bent u al voorzien van een website maar wilt u alleen hulp bij het onderhoud van uw website? Ook dan helpen wij u graag. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw website. 

Ook uw website laten bouwen door Welldotcom?

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.

  • ©2019 Welldotcom
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.