Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

Website laten maken op Terschelling?

Terschelling. Een Waddeneiland dat hoort bij de provincie Friesland. Jaarlijks trekken duizenden toeristen naar dit eiland van jong tot oud. U komt op Terschelling een aantal unieke dingen tegen. Wat dacht u van een unieke proeverij van Terschellingse cranberry producten? Ja u leest het goed, hier groeien cranberries! Hoe die op het eiland gekomen zijn, dat is de vraag. Er gaan diverse verhalen de rondte en allemaal zijn ze even interessant en boeiend. Tenminste, als ze goed verteld worden.

Zo is het ook met de inhoud van uw website: wordt uw verhaal goed verteld? Boeit u uw bezoekers of haken ze na 20 seconden al af?
Wist u dat de gemiddelde bezoeker van uw website in 20 seconden beslissen of ze blijven op uw website of de website dicht klikken?
Voorkom dit!

Heeft uw website de aandacht van uw bezoekers?

Binnen 20, ja 20! seconden beslissen uw website bezoekers of ze op uw website blijven. Uw website bezoekers zitten met hun vinger op de muisknop. Klaar om uw pagina dicht te klikken om waarschijnlijk nooit weer terug te komen.

Mogen wij u helpen dit te voorkomen? Met een unieke website voorkomt u dit en maakt u van bezoekers klanten. Benieuwd hoe? Neem vrijblijvend eens contact met ons op.

Alleen hulp nodig bij het onderhoud?

Alleen hulp nodig met het onderhouden van uw bestaande website? Ook dit kunnen wij voor u doen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ook uw website laten bouwen door Welldotcom?

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.

  • ©2019 Welldotcom
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.