Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

Website laten maken in Rolde of omgeving?

Rolde ligt in de provincie Drenthe. Jaarlijks bezoeken duidenzen toeristen deze provincie om bijvoorbeeld naar de hunnebedden te gaan kijken. In Rolde vind u zelfs twee hunnebedden op nog geen twee honderd meter afstand van elkaar. Deze hunnebedden vind je ook nog eens vlakbij een gotische kerk uit de 14e eeuw. Dus een absolute “must see”.

Maar is uw website een absolute Must See? Is uw website het bezoeken waard? Of is op uw website hetzelfde te lezen als bij uw concurrentie?
Lees een verder hoe u voorkomt dat uw website bezoekers afhaken.
Of:

Is uw website de moeite van het bezoeken waard?

Het is ons allemaal wel eens overkomen, u bezoekt een website en wat u daar aantreft beantwoord totaal niet aan uw verwachtingen. Zoals iedere bezoeker doet ( in de eerste 3 seconden)  besluit u de website weer af te sluiten, niets aan de hand. 

Tenzij....u de eigenaar van deze website bent. Dan is dit natuurlijk een ramp. Want dat waar naar de bezoeker zoekt heeft u wel maar staat misschien niet of niet duidelijk op uw website. Weg klant.

Welldotcom bekijkt samen met u al in het eerste stadium van het ontwikkelen van de website naar de doelgroep en de boodschap die de website moet uitstralen. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw bezoekers op uw website willen blijven en kunnen vinden wat ze zoeken.
Graag vertellen wij u hier meer over in een persoonlijke vrijblijvend gesprek.

Wilt u (alleen) hulp bij het onderhoud van uw website? Of wilt u uw huidige website eens laten opfrissen? Ook hier helpen wij u graag bij. 

Ook uw website laten bouwen door Welldotcom?

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.

  • ©2019 Welldotcom
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.