Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

Website laten maken in Rolde?

Rolde is een dorp in de provincie Drenthe. Jaarlijks bezoeken duidenzen toeristen Drenthe om naar de hunnebedden te gaan kijken. In Rolde vind u zelfs twee hunnebedden op nog geen twee honderd meter afstand van elkaar. Deze hunnebedden vind je ook nog eens vlakbij een gotische kerk uit de 14e eeuw. Dit is een absolute “must see”.

Maar is uw website een absolute Must See? Is uw website het bekijken waard? Of is op uw website hetzelfde te lezen als bij uw concurrentie?
Lees verder hoe u voorkomt dat bezoekers afhaken.

Is uw website de moeite van het bezoeken waard?

Het overkomt ons allemaal wel eens, u bezoekt een website en besluit de website na enkele seconden weer af te sluiten want de website voldoet totaal niet aan uw verwachtingen. Als eigenaar van een website is dit natuurlijk een ramp. Want de informatie die de bezoeker zocht staat wel degelijk op uw website. Alleen niet waar de klant heeft gezocht.

Welldotcom bekijkt samen met u al in het eerste stadium van het ontwikkelen van de website naar de doelgroep en de boodschap die de website moet uitstralen. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw bezoekers op uw website willen blijven en kunnen vinden wat ze zoeken.
Graag vertellen wij u hier meer over in een persoonlijke vrijblijvend gesprek.

Wilt u (alleen) hulp bij het onderhoud van uw website? Of wilt u uw huidige website eens laten opfrissen? Ook hier helpen wij u graag bij. 

Ook uw website laten bouwen door Welldotcom?

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.

  • ©2019 Welldotcom
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.