Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

Uw website laten maken in Dwingeloo?

U kent Dwingeloo natuurlijk van het Hemeloor, de enorme radiotelescoop die op 17 april 1956 werd geopend. Vroeger hypermodern maar de tijd en de techniek hebben niet stil gestaan, de Telescoop is hedendaags een rijksmonument en wordt nog steeds gebruikt door 'amateurs'

Is ook uw website ooit met veel liefde gebouwd maar inmiddels slecht vindbaar en niet meer passend bij deze tijd? Wij van Welldotcom kijken samen met u graag naar de mogelijkheden om uw website in een nieuw jasje te steken.

Neem direct contact met ons op

Ziet u een overeenkomst tussen uw website en de Radiotelescoop?

Zoals u wellicht wel weet is de Radiotelescoop in Dwingeloo ooit één van de grootste en modernste radiotelescopen ter wereld.
Deze Radiotelescoop heeft helaas tussen 1998 en 2007 stil gestaan. Dit heeft er voor gezorgd dat de telescoop roestig werd en er een grondige restauratie noodzakelijk was.
Hedendaags wordt deze telescoop gelukkig weer met veel plezier gebruikt door amateurs.

Nu denkt u misschien, wat heeft dit gemeen met mijn website? Twee dingen. De stilstand van de telescoop heeft hem niet ten goede gedaan, ditzelfde geldt voor uw website, het is nodig om uw website te onderhouden en regelmatig te voorzien van de nieuwste technieken en updates. Daarnaast is het zo dat wanneer u weinig aandacht geeft aan uw website uw website steeds slechter vindbaar is.

Nog een leuk weetje: Behalve een aantal zeer belangrijke ontdekkingen is deze telescoop (per ongeluk) de grondlegger van de Wifi. Wifi waarmee veel van uw klanten en toekomstige klanten uw website bezoeken.

Welldotcom helpt u graag om ervoor te zorgen dat uw website mee gaat met de tijd, goed blijft werken door de juiste updates en nieuwste technieken én Welldotcom zorgt ervoor dat uw website goed gevonden wordt!
Wilt u meer informatie over wat Welldotcom voor u kan betekenen?
Neem snel vrijblijvend contact met ons op.

Ook uw website laten bouwen door Welldotcom?

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.

  • ©2019 Welldotcom
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.