Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

Uw website laten maken in Dwingeloo?

Dwingeloo kennen we natuurlijk van het Hemeloor, de enorme radiotelescoop die op 17 april 1956 werd geopend. De techniek heeft in al die jaren niet stil gestaan en inmiddels is de Telescoop een rijksmonument geworden en wordt de telescoop (met veel liefde) gebruikt door “amateurs”.

Veel websites zijn ook ooit met veel liefde gebouwd maar zijn intussen achterhaald en slecht vindbaar. Benieuwd of wij uw website en de vindbaarheid van uw website kunnen verbeteren?

De overeenkomst tussen uw website en de Radiotelescoop?

De Radiotelescoop in Dwingeloo was ooit één van de grootste en modernste radiotelescopen ter wereld. Maar heeft tussen 1998 tot 2007 stil gestaan. Door deze stilstand werd de telescoop door roest zodat er een grondige restauratie noodzakelijk was Tegenwoordig wordt deze telescoop weer met veel plezier gebruikt door amateurs.

Wat heeft deze telescoop dan gemeen met een website? Twee dingen! Zoals u heeft gelezen kwam stilstand de telescoop niet ten goede. Zo is het ook met een website. Als een website niet wordt onderhouden, niet voorzien wordt van de nieuwste technieken en regelmatige updates dan is er inderdaad sprake van achteruitgang. Bezoekers kunnen uw website steeds minder goed vinden terwijl de website van uw concurrent die er meer aandacht aan besteed wel goed te vinden is.

Welldotcom kan u helpen. Wij kunnen u helpen met uw huidige website of met een indien dit nodig is totaal nieuwe website. Heeft uw website ook wat aandacht nodig? Of bent u opzoek naar een nieuwe website? Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden om tegen een aantrekkelijk tarief uw website

O ja, wat heeft uw website nog meer te maken met deze ruimte telescoop? Leuk weetje: Behalve een aantal zeer belangrijke ontdekkingen is deze telescoop (per ongeluk) de grondlegger van de Wifi. Wifi waarmee veel van uw klanten en toekomstige klanten uw website bezoeken.

Ook uw website laten bouwen door Welldotcom?

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.