Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

Website laten maken in Exloo

Wist u dat vanwege de enorme stenen waarmee een hunebed is gebouwd men vroeger dacht dat een hunebed door reuzen was gemaakt (huynen) terwijl het tegenovergestelde waar is? Hunebedden werden gebouwd door het Trechterbekervolk en die waren absoluut niet groot. De grootste bewoner was rond de 1 meter 65. Toch iets anders dan verwacht dus. 


Krijgen uw klanten te zien op uw website wat ze verwachten?
Of komen uw klanten op een website terecht waar ze absoluut niet aantreffen wat ze wel verwachten en de website dus na enkele seconden al afsluiten?

Lees verder hoe u dit voorkomt.

Vinden uw klanten op uw website wat ze verwachten? 

Niets is erger dan niet exact vinden wat u zoekt.
Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, u zoekt op een bepaald onderwerp en na het openen van de website komt u van alles tegen, maar niets over het onderwerp waar u naar opzoek was. Vervelend! Het is helemaal vervelend als het uw website is en de informatie uiteindelijk wel op de website staat maar de bezoeker het niet kan vinden.
Want wist u dat een bezoeker van uw website in de eerste paar seconden besluit om op de website te blijven of om juist de website te verlaten?
Het is dus van enorm belang dat we de aandacht van uw klanten vanaf seconde één weten vast te houden. Welldotcom helpt u hierbij.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Hulp nodig bij het onderhoud van een website? Geen probleem, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Neem direct contact met ons op.

Ook uw website laten bouwen door Welldotcom?

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.

  • ©2019 Welldotcom
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.