Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

Website laten maken in Exloo

Wist je dat vanwege de enorme stenen waarmee een hunebed is gebouwd, men vroeger dacht dat een hunebed door reuzen was gemaakt (huynen), terwijl het tegenovergestelde waar is? Hunebedden werden gebouwd door het Trechterbekervolk, en die waren absoluut niet groot. De grootste bewoner was rond de 1 meter 65. Toch iets anders dan verwacht dus.

Krijgen jouw klanten ook totaal iets anders te zien op jouw website dan ze verwachten? Of komen jouw klanten op een website terecht waar ze absoluut niet vinden wat ze verwachten en de website dus na enkele seconden al afsluiten?

Lees verder hoe jij dit voorkomt.

Vinden jou w klanten op jouw website wat ze verwachten? 

Niets is erger dan niet precies vinden wat je zoekt. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: je zoekt naar een bepaald onderwerp en na het openen van de website kom je van alles tegen, behalve informatie over datgene waar je naar op zoek was. Vervelend! Het wordt nog frustrerender als het jouw website betreft en de informatie eigenlijk wel op de website staat, maar de bezoeker kan het niet vinden.

Want wist je dat een bezoeker van jouw website in de eerste paar seconden beslist of ze blijven of vertrekken? Het is dus van enorm belang dat we de aandacht van jouw klanten vanaf seconde één weten vast te houden. Welldotcom kan je hierbij helpen.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Heb je hulp nodig bij het onderhoud van een website? Geen probleem, ook daarvoor kun je bij ons terecht. Neem direct contact met ons op.

Een website hebben die wel voor klanten zorgt?

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.

  • ©2019 Welldotcom
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.