Joomla! en Wordpress websites en onderhoud

Wat is een responsive website?

Een vraag die wij vaak horen: Wat is responsive webdesign. Wat is een responsive website? Een responsive website past zich aan aan het scherm of venster waarmee bezoekers een website bekijken. Of men de website nu bekijkt via een desktop of laptop monitor, tablet, smartphone of zelfs een televisie.

Responsive website design

Er is één website waarvan de layout zich aanpast aan de beschikbare ruimte. De resolutie van het beeldscherm. Er komen steeds meer verschillende beeldschermresoluties bij, daarom is dit een belangrijk onderdeel bij het ontwerpen en bouwen van websites.

Waarom responsive webdesign?

Er zijn nog erg veel websites die niet goed werken op tablets en smartphones. Dat is een gemiste kans, want bijna 50% van alle website bezoekers maken gebruik van mobiele apparaten. Een responsive website zorgt voor meer bezoekers, men blijft langer op uw website en gaat sneller over tot actie.

Is uw website mobielvriendelijk?

Om te controleren of uw website mobiel vriendelijk is volgens Google kan via deze website. Mobielvriendelijke websites krijgen van Google voorrang voor een hogere ranking binnen de zoekresultaten. De test zegt niks over snelheid, maar geeft enkel aan of uw website aan de standaarden voldoet.

Responsive website... een must!

Er is geen twijfel over mogelijk. Met het steeds maar toenemend gebruik van smartphones en tablets is het een must om te kiezen voor een responsive website. Responsive webdesign is goed te combineren met Joomla! en Wordpress. Wilt u ook een responsive website laten maken? Neem snel contact met ons op!

Voorbeelden van responsive websites

Welldotcom maakt al enkele jaren standaard al haar websites responsive. Voor een volledig overzicht van voorbeelden van responsive webdesign kunt u kijken bij ons werk. Enkele voorbeelden van responsive websites die wij gebouwd hebben: www.montad.nl, www.cls-services.nl, www.taktacademy.nl, www.bugelhajema.nl

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau.
Wij zijn gevestigd aan de Boslaan 35, 9449 PS Nooitgedacht in Nederland.

  • ©2019 Welldotcom
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.