• Joomla!

    Joomla!

    Joomla! is een populair contentmanagementsysteem voor
    zowel simpele websites als meer complexe oplossingen.

Joomla!

Joomla! is één van de meest populaire gratis contentmanagementsystemen (CMS) in de wereld waarmee je makkelijk een website kan maken en beheren. Joomla! heeft een intuïtieve omgeving waarmee je alle mogelijkheden en functies van dit krachtige systeem kan beheren. Daarnaast zijn er duizenden extensies om Joomla! uit te breiden en is er wereldwijd een grote community die Joomla! ondersteunt. Miljoenen websites, zowel groot als klein, gebruiken Joomla! als basis. Met Joomla! ben je dus goed op weg!

Welldotcom is gespecialiseerd in Joomla! en werkt samen met een netwerk van professionals. Hierdoor kunnen we snel schakelen en een zeer compleet pakket aan diensten op het gebied van Joomla! aanbieden. Daarnaast delen wij onze kennis graag met de community en helpen wij het Joomla! project te verbeteren.

Flexibel

Met Joomla! kunnen zowel simpele websites als meer complexe websites gerealiseerd worden. Naast websites kan Joomla! ook als platform dienen voor een webshop, weblog, intranet, extranet en andere offline en online applicaties.

Uitgebreid

Joomla! is standaard voorzien van meertaligheid, uitgebreid rechtenbeheer (ACL) en versiecontrole. Daarnaast zijn er bijna 8000 gratis en betaalde uitbreidingen (extensies) beschikbaar om Joomla! websites van extra functionaliteit te kunnen voorzien.

Gebruiksvriendelijk

Een Joomla! website beheren is vrij eenvoudig via een intuïtieve omgeving waarbij verder geen extra software nodig is. Joomla! is beschikbaar in het Nederlands en het bewerken van inhoud gaat via een tekstverwerker waarbij geen kennis van programmeertalen nodig is.

Veilig en up-to-date

Juist omdat Joomla! door miljoenen websites gebruikt wordt en er een grote actieve community is, worden lekken snel opgemerkt en opgelost. Regelmatig worden er updates vrijgegeven. Zorg er dus altijd voor om updates van Joomla! en extensies door te voeren!

Lage kosten

Omdat je voor Joomla! en vele extensies vaak geen licentiekosten hoeft te betalen, is het opzetten van een Joomla! website vaak relatief goedkoop. Daarnaast zit je niet vast aan leveranciers voor ontwikkeling en ondersteuning. Je hebt hierin vrije keuze.

Community

Joomla! heeft wereldwijd één van de grootste communities van beginnende en gevorderde gebruikers die elkaar en het Joomla! project ondersteunen. Welldotcom deelt haar kennis dan ook graag in zowel de Nederlandse als internationale Joomla! fora.

Mobielvriendelijk

Voor bezoekers, maar ook zoekmachines is het belangrijk dat een website op alle schermen goed wordt weergegeven. Zowel de website zelf als het beheer van Joomla! zijn geoptimaliseerd (responsive) voor grote schermen, desktop, laptop, tablet en telefoon.

Meertalig

Het beheren van een Joomla! website is mogelijk in meerdere talen. Zo ook Nederlands. Dit kan per gebruiker worden ingesteld. Daarnaast is het mogelijk om de website zelf in meerdere talen aan te bieden. Men kan zelf kiezen welke taal.

Zoekmachinevriendelijk

Standaard wordt een Joomla! website al goed gevonden door zoekmachines. Daarnaast heeft Joomla! een reeks van tools beschikbaar op de zoekmachineoptimalisatie (SEO) verder te verbeteren en zijn er van derde partijen extensies verkrijgbaar.

Wie gebruikt Joomla?

Joomla! wordt gebruikt door miljoenen websites. Niet alleen de plaatselijke bakker, maar ook grote bedrijven hebben Joomla! ontdekt. Zo gebruiken Peugot, Heathrow Airport, Exact, MTV en zelfs Leonardo Di Caprio Joomla! voor hun website.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Stuur een e-mail
info@welldotcom.nl
Adres:
Boslaan 35
9449 PS Nooitgedacht

T: +31(0)592-373610T: +31(0)592-373610

E: info@welldotcom.nl

KVK: 65462408
BTW: NL194136346B01