Opleiding

Joomla! opleidingen op maat

Welldotcom verzorgt Joomla! cursussen afgestemd op uw website. Hierdoor kunt u het maximale uit uw website halen. Alle relevante onderdelen van Joomla! voor uw website worden behandeld tijdens de training. Deze kunnen één op één of in groepsverband worden verzorgd. De opleiding worden altijd op locatie of op afstand gehouden.

De ervaren Joomla! specialisten van Welldotcom trainen u op basis van uw eigen website. Zo kunt u de kennis direct in praktijk brengen. U leert bijvoorbeeld optimaal omgaan met Joomla, beheer van inhoud in de vorm van artikelen en menu-items, en specifieke extensies die voor uw website zijn ingezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van afbeeldingen aan een slider, blog artikelen plaatsen, et cetera.

Programma en prijzen

De benodigde opleiding hangt af van het type gebruiker. Een redacteur behoeft bijvoorbeeld een kortere introductie dan een website beheerder. Om die reden biedt Welldotcom geen standaard programma voor haar cursussen. Deze zijn altijd afgestemd op de website zelf en uw eventuele wensen. De kosten van de opleiding zijn afhankelijk van het aantal benodigde uren, deelnemers en locatie.

Een opleiding op afstand is de goedkoopste optie. Door middel van het remote desktop principe kunnen wij meekijken op uw computer en u via telefoon of bijvoorbeeld Skype te woord staan. Hiervoor maken wij veel gebruik van het gratis programma TeamViewer.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Stuur een e-mail
info@welldotcom.nl
Adres:
Boslaan 35
9449 PS Nooitgedacht

T: +31(0)592-373610T: +31(0)592-373610

E: info@welldotcom.nl

KVK: 65462408
BTW: NL194136346B01