Ontwikkelen

Joomla! website ontwikkelen

Voor het maken van Joomla! websites ben je bij Welldotcom aan het goede adres. Op basis van de laatste trends op het gebied van techniek en vormgeving bouwen we voor u uw Joomla! website, webshop, weblog, intranet, extranet of andere applicaties. Alle websites die Welldotcom bouwt zijn mobielvriendelijk (responsive), waardoor deze altijd optimaal worden weergegeven op welk scherm dan ook. Tevens zijn alle websites geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en voldoen aan de laatste standaarden.

Het is voor ons belangrijk dat we samen met u uw wensen en eisen bespreken en de website hier zo goed mogelijk op laten aansluiten. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat alle inhoud eenvouding door u te beheren is. Dit doen wij door inzet van bepaalde uitbreidingen, maar ook door de Joomla! template flexibel op te zetten. U hoeft zich enkel bezig te houden met de inhoud en wij verzorgen de technische kant van de Joomla! website.

Joomla! template ontwikkelen

Bij Welldotcom maken we voor alle templates die we bouwen gebruik van een snel, responsive framework welke makkelijk is uit te breiden en modulair is opgebouwd. We maken gebruik van de nieuwste technieken zoals HTML5, CSS3 en PHP 5.2+. Iedere template is voorzien van een volledig responsive layout die zich aanpast aan alle resoluties van verschillende apparaten zoals mobiele telefoons, tablets en desktop computers. Door gebruik te maken van technieken als caching en compressie wordt dataverbruik bespaard en worden Joomla! websites snel geladen.

Nadat wij een Joomla! template hebben ontworpen of hiervoor een ontwerp hebben ontvangen, gaan wij dit design omzetten in een werkende Joomla! template. In principe kan elke vormgeving worden omgezet in een Joomla! template. Het is ook mogelijk om een bestaande Joomla! template of andere website na te maken op basis van ons responsive platform. Zo heeft u alle voordelen van ons uitgebreide systeem in combinatie met de door u gewenste vormgeving.

Joomla! extensie ontwikkelen

Er zijn voor Joomla! bijna 8000 uitbreidingen (extensies) beschikbaar. Met extensies kun je de functionaliteiten van een Joomla! website verder uitbreiden. Wanneer bestaande Joomla! extensies niet beschikbaar zijn voor de door u gezochte functionaliteit, eisen en wensen, dan kunnen wij deze voor maatwerk extensies ontwikkelen. Daarnaast is het mogelijk om bestaande extensies op maat verder uit te breiden of aan te passen.

Welldotcom bouwt haar maatwerk Joomla! extensies altijd op basis van het Joomla! framework en voldoen deze altijd aan Joomla! standaarden en richtlijnen. Het is ook mogelijk om Joomla! met externe systemen te koppelen of te integreren. Denk hierbij aan webservices, API's en XML feeds. Wanneer er voldoende informatie en documentatie voor handen is, is bijna elke koppeling of integratie met Joomla! een optie.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Stuur een e-mail
info@welldotcom.nl
Adres:
Boslaan 35
9449 PS Nooitgedacht

T: +31(0)592-373610T: +31(0)592-373610

E: info@welldotcom.nl

KVK: 65462408
BTW: NL194136346B01