Ontwerpen

Joomla! website ontwerpen

Uw website is uw visitekaartje en een eerste indruk maak je maar één keer. Het is daarom belangrijk dat uw website uitstraalt wat u doet en waar u voor staat. Tijdens een gesprek proberen we samen met u het beoogde resultaat helder te krijgen. We bespreken uw wensen door de juiste vragen te stellen. Welke vormgeving past bij uw of uw bedrijf, welke toon wilt u gebruiken en hoe wilt u bij uw bezoekers overkomen?

Wanneer er een duidelijk beeld van uw wensen is geschetst gaan we aan de slag met het ontwerp proces. Vaak op basis van een huisstijl als deze aanwezig is. Aan de hand van 2 of 3 ontwerpen gaan we op zoek naar het juiste design voor uw website. Op basis van uw feedback werken we één van de ontwerpen verder uit. Deze zal uiteindelijk resulteren in het definitieve ontwerp welke vervolgens gebruikt kan worden voor het ontwikkelen van de Joomla! template.

Bestaand ontwerp aanpassen

Vaak komt een bestaande Joomla! template al dicht in de buurt met wat u voor ogen heeft. Samen zullen we met u een aantal bestaande designs bekijken en bespreken wat de mogelijkheden en eventuele tekortkomingen zijn. Er kan dan bepaald worden of het verstandig is om voor een bestaand ontwerp te kiezen of wanneer er te veel concessies gedaan moeten worden, een ontwerp op maat te laten maken.

Huisstijl ontwerpen

Mocht uw bedrijf nog geen huisstijl hebben, dan kunnen wij deze ook voor u ontwerpen. Op basis van een gesprek en uw wensen maken wij een aantal voorbeelden. Hiervan werken wij er één verder uit tot een huisstijl bestaande uit bijvoorbeeld een logo, visitekaartje, briefpapier en envelop. Het komt regelmatig voor dat alleen een logo nodig is. Op basis van deze huisstijl of logo kan dan vervolgens ook het Joomla! webdesign gebaseerd worden.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Stuur een e-mail
info@welldotcom.nl
Adres:
Boslaan 35
9449 PS Nooitgedacht

T: +31(0)592-373610T: +31(0)592-373610

E: info@welldotcom.nl

KVK: 65462408
BTW: NL194136346B01