Migratie

Wanneer uw website nog draait op Joomla! 1.0.x, Joomla! 1.5.x of Joomla! 2.5.x, dan is het zeer aan te bevelen deze te migreren naar Joomla! 3.5.x en hoger. Welldotcom kan uw bestaande verouderde Joomla! website één op één overzetten naar de nieuwste Joomla! versie. Dit is dus met behoud van inhoud, functionaliteit en template.

Waarom migreren?

De verouderde Joomla! versies worden niet meer ondersteund. Dit houdt in dat er geen nieuwe updates meer voor worden uitgebracht. Als u uw website niet migreert naar de nieuwste Joomla! versie, dan is de kans zeer groot dat uw website wordt gehackt en zal worden misbruikt voor phishing en spam. Dit kan uw status en plaats in zoekmachines zoals Google schaden en het versturen van uw e-mail kan worden bemoeilijkt doordat u op zwarte lijsten terecht komt.

Nieuwe versies van Joomla! dichten niet alleen lekken in de software, maar brengen ook nieuwe functies met zich mee. De ontwikkeling van Joomla! en extensies staat nooit stil. Uw website wordt na een migratie veiliger, sneller, stabielerer en gebruiksvriendelijker.

Servicecontract

Wanneer u bij Welldotcom een servicecontract afsluit bent u er van verzekerd dat uw website up-to-date zal zijn, geoptimaliseerd en altijd goed in de gaten wordt gehouden. Bij eventuele incidenten heeft u voorrang en zullen we deze zonder extra kosten oplossen. Ook als uw website onverhoopt toch wordt gehackt, zullen wij dit kostenloos oplossen.

Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van onze ondersteuning bij het gebruik van uw Joomla! website. Wanneer u gebruikersvragen heeft kunt u via telefoon, e-mail en chat bij ons terecht. Wij maken geen gebruik van een strippenkaart systeem, maar van fair use voor onze support.

Interesse in een servicecontract voor uw Joomla! website? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Stuur een e-mail
info@welldotcom.nl
Adres:
Boslaan 35
9449 PS Nooitgedacht

T: +31(0)592-373610T: +31(0)592-373610

E: info@welldotcom.nl

KVK: 65462408
BTW: NL194136346B01